Sayfalar

18 Şubat 2017 Cumartesi

BİR ÖMRE BARIŞ ÇOK MU?

BİR ÖMRE BARIŞ ÇOK MU? 

2004'lerde açtığım keykubatblogcucomun sloganı buydu. 

Bilinen tarihin başından beri yeryüzünde 4200 dinden fazla din olduğu bilinmektedir. Bütün bu dinlerin öne çıkanlarının hepsinde ortak olan, yıldızlardan bu dünyaya göçmüş, cin/can, şeytan/titan denilen yılan, kertenkele yapısında, insan şekilli varlıklara ibadet vardır. 

Farklı milletleri yaratıp birbirine düşüren, kazanana mağlupların mallarını, bakire kızlarını, bakir oğullarını köle, fahişe olarak kullanmalarını öğütleyen, savaş alanındaki ölülerin taze kanları, kalp ve beyinleri ile beslenen, savaş olmadığında hayvan ve insan kurbanı isteyen bu varlıklara ibadet hala sürmektedir. 


Ne zaman insanlar bunlara karşı birleşip savaştıysa üstün teknolojik donanımları ve insan üstü askeri yetenekleriyle insanları mağlup etmişlerdir. Birbiriyle savaşmak istemeyenleri yok etmişlerdir. 
Buna rağmen insanlar bunlara direnmiştir. 

Tevrat kitabında da Yahweh yılan tanrısı, Danyal kitabında geçtiği gibi, İran şahına 20 gün esir düşmüş, melek Mikail onu kurtarmıştır. O da Büyük İskender'e güç verip İran'ı perişan etmiştir. 

İbrahim'e cennet yerine soyuna Arzı Mevut'u vaat etmiştir. Yaşadığımız terör ve savaşların nedeni be vaat edilen Arzı mevut içindir. 
Yani Akdeniz'den Fırat'a kadar topraklarda İsrail projesidir. 
Binlerce yıl önce tapınak ruhbanlarının halklarını bir arada tutabilmek için komşu kavimlerin dinlerinden çaldıkları bu masallar uğruna her gün insanlar Yahudilerin yılan tanrısı Yahweh cüce şeytanına kurban edilmektedir. 

Milyarlarca yılla ifade edilen evrenin ömrü yanında 50-100 yıllık bir insan ömrü nedir ki? 
Bu kadarcık bir ömrü bile 15-20 yaşında çıkarılan savaşlarda, öldürülerek harcanan, bu bilgilerden habersiz evlatların telef edilmeleri ne kadar daha sürecektir?

Bu antik çağ masallarına dayalı yılan soyu cin ve şeytanlara insanlık daha kaç yıl evlatlarını kurban verecektir? 
SURİYE'DE IŞİD ROKETİ YEMİŞ ŞEHİT BİR ASKERİMİZİN BEYLİK SİLAHI.
3000C'" Sıcaklık demiri eritmiş. Kabir azabından toprak sıkacak diye korkup sabah akşam zikir çeken Akp'ciler, cehennem azabında olmayan bu ateşte yanan şehit evladımız bu ceza için hangi günahı işledi? Söyleyeyim askerlikten yırtmak için 20.000. TL bulamama günahını işledi bu kadar.
Kısacık insan ömrüne barış, kardeşlik hiç gelmeyecek midir? 
Yaşanmış tarihi olaylara ilahiyat masalları yazarak insanları kandıran bre hain ruhbanlar:
Bir ömre barış çok mudur?

Alaeddin Yavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.