Sayfalar

26 Kasım 2011 Cumartesi

FAS SECIMLERINI AKP KAZANDI

FAS SEÇİMLERİNİ AKP ALDI


Dün akşam İngiliz BBC, Çin CCCTV9, İran PressTv, EUROTURK kanallarında bir alt yazı Fas seçim sonuçlarını duyurdu durdu. Bu gün de bu bant geçmektedir.
Fas seçimlerinden bir kare.

 “Justice And Development Party (JDP) won with %45 in Morocco  election!- Fas seçimlerini %45 ile Adalet ve Kalkınma Partisi kazandı.” 

Partinin Arapça ve Fransızca adları da şöyledir; Arabic: حزب العدالة والتنمية‎ Fransızca Parti 
de la Justice et du Développement, abbreviated to PJD.

Sizce bu ad tesadüf mü?

Bence değil.

Adalet ve Kalkınma Partisi adının, 19.yy. Amerika’sında kurulmuş, “American Knight Of Protection- Amerika’nın Koruyucu Şövalyeleri” adlı, Deniz Feneri tarzı bir yardım kuruluşunun adı olduğunu ve Tapınak Şövalyeleri adlı mason locasının kolu olduğunu linkleriyle yazmıştım.
Fas'ın AKP'sinin sembolü.
Onlar gaz lambasındalar.

AKP ve Nur cemaatinin kesinlikle Müslüman değil tam bir Mason/İslam partisi olduğunu söyleyip yazarken bu kaynağı ve diğer gerekçelerimi yazıp durdum. Gene de yazmaya devam edeceğim.


Tayyip, ABD George Mason Üniversitesinde konuşmada!


Bizimkiler Ampu'le geçmiş ama tasarruf ampulu değil. Çok elektrik tüketeninden! Ülkenin bütün kaynaklarını batıya aktarmada başarılı oldular. Terör azdırma, etnik düşmanlığın körüklenmesi, halk arasında ırk ayrımcılığının çıldırtılması, üstü örtülmüş konuların deşilip bölücülüğün azdırılması gibi işlerde başarılı oldular.
Bizim AKP 


keykubat/adilyargıç/Alaeddin Yavuz

O yazımı merak ediyorsanız girin okuyunuz. Bir tık kadar yakınızda;
Kral Muhammed’in rejiminin Ortadoğu için model olduğu iddiasıyla seçimleri protesto edenler de yok değildi haberi için tıkla; http://www.reuters.com/article/2011/11/24/us-morocco-vote-preview-idUSTRE7AN1D820111124
Bu link te partinin wikipedia sayfası;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.