Sayfalar

2 Ağustos 2008 Cumartesi

Dinler Savaşına başlamamızın şifresi mi?

Hirant Dink Cinayeti Dinler Savaşına başlamamızın şifresi mi?



"Hirant DİNK" öldürüldü.Ama bitmedi adı tarihe kazınmayan harflerle geçti ve çok da yazılıp çizilecek.Öleli 11 gün oldu ama olaylar ardıardına geliyor.Hepsi birer felaket halinde.Bazılarını sıralarsak:

Önce Avrupa ve Amerika'daki Ermeni örgütleri kinlerini kustular.Cenaze töreni Batı Dünyasının Protokol gösterisi gibiydi. Sanki "acımız büyük şimdi görürsünüz der gibiydiler.

Sonra siyasetçiler Amerikan Meclisinden soykırım yasasının geçeceğini ifade ettiler.Güney Kıbrıs KKTC karasularında Norveç şirketine petrol arama izni verdi,Derken Lübnan ve Yünanistan olaya katıldı.İki gün önce Eski Yugoslavya) Yenipazarda ve Pakistan Peşaver'de bombalar ve roketler patladı .Aynı gece Ermeni askerleri Azerbaycan askerlerine sınırda ateş açtılar.Bu gün Irak'tan meydan okumalar ve Bush'un İran'a tehditleri.Karadenizde petrol arama platformları denize gömüldü.

Şu adamın adını bir de şöyle okuyalım "H(i)erAnTamamen DinKavgası" içindesiniz.Bu adam eminim bu şifreyi vermek için öldürüldü.

Bu Türkiye'ye verilen mesaj olması açısından önemli.İslam Alemine mesaj İkiz Kuleler olayı ile zaten verildi.Batının işbirlikçileri amaçlarına vasıl oldular.

Keykubat-

29.01.2007

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.